Internetbaseret alkoholbehandling

Internetbaseret alkoholbehandling
Internetbaseret alkoholbehandling

Internetbaseret alkoholbehandling

TIL DIG, DER ØNSKER NEM OG EFFEKTIV BEHANDLING, DER DELVIST KAN FOREGÅ HJEMMEFRA

I Alkoholbehandlingen Svendborg tilbyder vi som forsøg alkoholbehandling over nettet. Det er tilrettelagt til dig, der ønsker at ændre alkoholvaner.

Med alkoholbehandling over nettet modtager du samtalebehandling, hvor du møder frem til samtale med en behandler, samtidig med, at du modtager behandling via et internetprogram.

Internetprogrammet består af information, træning og øvelser – og du vil gennem tekst, billeder og video blive klogere på dig selv og din adfærd.

Du vil få stillet en række opgaver. Til opgaverne vil der være en forklaring og du vil blive bedt om at skrive noget i et tekstfelt i programmet. Et eksempel på en opgave kunne være at beskrive fordele og ulemper ved dit alkoholforbrug. Din behandler læser dine svar og giver dig skriftlig feed back på opgaverne.

Vi er med i et forskningsprojekt (”Blend A”), hvor vi udvikler og undersøger effekten af at kombinere samtaler ved fysisk fremmøde – med behandling over nettet. Forskningsprojektet ledes af Enheden for Klinisk Alkoholforskning på Syddansk Universitet i samarbejde med Telepsykiatrisk Center, Alkoholbehandlingerne i Svendborg, Kolding og Haderslev kommuner, sundhed.dk, OUH og IT leverandøren Karify.

Ved interesse, så kontakt venligst behandlerne:

Stine Sandager på tlf 30107083 

Alkoholbehandlingen Svendborg, Sankt Jørgens Vej 15, 5700 Svendborg. Tlf 6223 6666.